Helger är svårt

Helger är svårt

I förrgår slutade tävlingarna i Spanien. Blandade resultat men man kan väl säga stolpe ut.
Idag åker Ivo till Sunshine Tour bara för att titta lite och hänga med folk och ikväll flyger han till Budapest. Han stannar i Budapest imorgon, Serbien på torsdag och på fredag är han hemma här igen <3 Som jag saknar honom nu och så skönt det ska bli att få vara en familj igen.

Och förresten, helger med två barn är fullt ös. Ingen blogg har hunnits med alls. Alltså, jo, jag kan ju hinna med bloggen men jag vill inte. Jag vill umgås och leka med mina barn och vara ute så mycket som möjligt. När jag bloggar är jag “barnfri”. Typ som nu. Eli sover, Alex är på dagis och jag har lite tid för mig själv. Då hinner jag med bloggen.

Men ja, som sagt, att hinna blogga är svårt just nu och jag vet inte hur jag ska lägga upp detta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *