Mina senaste dagar i bilder

Mina senaste dagar i bilder

Hej!

 

Det är inte lätt att vara ensam med två barn. All cred åt ensamstående föräldrar som inte har så mycket hjälp – ni är riktiga hjältar.

Jag är helt slut på kvällarna och så fort barnen har somnat så däckar jag i soffan. Försöker hinna med så mycket som möjligt på dagarna för att hålla mig sysselsatt så det blir inte mycket dö-tid hemma. Är på gymmet och i stallet mest.

Nu borde jag egentligen städa, och har gjort plats i kalendern för just städning. Tror ni jag städar då? Nä. Tänkte blogga och sedan står sushiriset på spisen och kokar. Tänkte laga min egen sushi för första gången och se hur det blir. Dagens lunch alltså – hemmagjord sushi!

 

Visar er lite bilder nedan på vad jag har haft för mig sedan vi hördes.

Ätit mat, bland annat en stor, god pizza!

 

 

Lekt massor

 

Alex och jag kör kickbike till dagis varje morgon!

 

Eli sover i vagnen ute när det är soligt

 

 

Kusinen har varit på besök

 

Vi har myst

 

Och varit hos hästarna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *