Costa del Sol, Mijas

Costa del Sol, Mijas

Dålig screenshot från en tävlingsrunda igår.

 

Godmorgon!

Här är det fullt ös hela dagarna och på kvällarna när barnen somnat somnar jag i stort sett. Är så trött. Två barn är faktiskt hårt jobb – om man vill hinna med saker man själv uppskattar samtidigt som man är lite halvsjuk blir det ännu hårdare.

Jag kom på att jag helt har glömt bort att uppdatera er om tävlingarna i Mijas! Ivo började ju hoppa i torsdags så två dagar är avklarade och snart börjar dag nummer 3.

Första dagen hoppade Abarth och Amazing. Två snygga rundor i 135cm!
Igår hoppade alla hästar utom Amazing. Abarth var ett spöke (snällt sagt), Quentin var lite överexalterad och fick med sig två bommar. Första sprang han på lite för snabbt i en linje så han fick med sig frambommen på oxern ut ur linjen. På nästa oxer koncentrerade han sig så mycket på sin framben att han glömde bakbenen och rev bakbommen istället, hehe, lilla tussen. Coraline och Nimbus levererade varsin felfri runda i 120cm och Dendence en felfri i 130cm. Stjärnorna!

Idag får Abarth skäms-hoppa en 130cm. Coraline och Nimbus hoppar också 130cm. Dendence och Quentin 135cm och Amazing 140cm!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *