En jobbig natt och en seg morgon

En jobbig natt och en seg morgon

Godmorgon!

Natten var tuff inatt. Jag mår fortfarande inte så bra och det enda jag vill på natten är att sova och återhämta mig. Igårkväll blev dock Elis näsa helt egentäppt och rinnig på samma gång samt att hon hostar mycket. Jag har smittat henne alltså och inatt blev det inte mycket sammanhängande sömn.

Nu sitter vi i bilen. Eli sover och jag äter frukost. Vi lämnade nyss Alex på dagis och om en halvtimme har Eli en doktortid. En sån rutinkoll på vikt och längd men det passar ju bra idag då doktorn kan checka näsan och halsen också då! Det kändes inte som någon idé att gå hem i några minuter och sedan slänga sig ut igen så jag har helt enkelt frukostrast i bilen.

Efter doktorn ska vi en sväng till stallet och i eftermiddag ska vi bara vara hemma och slappa lite.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *