Guacamole till frukost

Guacamole till frukost

Godmorgon!
I morse körde Ivos bror Alex till dagis då det regnade så mycket och jag inte riktigt ville dra ut Eli i det. Nu har det nästan slutat regna, Eli sover powernap och jag äter frukost. Guacamole med kopiösa mängder vitlök i tillsammans med tacochips. Borde vara utegångsförbud på mig efter detta – lär förgifta alla i min närhet.. Men så gott. Ibland är frukost verkligen inget jag längtar efter så då får man muta sig själv lite – idag var jag väldigt lättmutad med just detta.

Jag är fortfarande så himla förkyld så jag orkar inte göra så mycket. Är så rastlös men så trött på samma gång, helt värdelöst. Jag ska försöka rida lite idag också och så hoppas jag att jag mår bättre imorgon så jag kan ta mig till gymmet en sväng. Det längtar jag efter nu!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *