Nytt in!

Nytt in!

Shoppade lite nya hudvårdsprodukter igår. Rengöring till ansiktet (som känns amazing efter första användingen!), ett puder och en dagkräm.
Dagkrämen var lite av en överraskning då den är helt vit med små, små vita prickar i. Men när man börjar smörja så blir krämen brun då prickarna är fyllda med något brunt. Jag får ingen annorlunda färg i ansiktet och det bruna täcker inget och lägger sig inte på huden utan sjunker in bra. Så det är precis som en ansiktskräm som ändrar färg, hehe.

Har länge letat efter ett väldigt matt puder som inte är så täckande. Testade detta i affären och jag tror det kommer passa mina kriterier. Har inte provat det “på riktigt” ännu men får väl sminka mig ordentligt nu någon dag och testa. Spännande då jag verkligen vill ha ett puder som håller mig matt men som inte täcker någonting.

 

 

Köpte ett par örhängen i silver också. Jätteglittriga och fina. Behöver ett par “finare” örhängen när man ska se lite mer uppklädd ut, är så dålig på smycken men örhängen känns ok. Smycken med silver, pärlor, Swarowski och sådant är överlag mycket billigare här så det är lite roligare att köpa när man inte behöver betala hur mycket som helst. Dessa öronhängen kostade 200kr.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *