Brills, min Brills

Brills, min Brills

I eftermiddags hann jag med att rida en stund på Briliant (Brille, Brills, Brilifjant – kärt barn har många namn!) och det var kul.
Han är precis som vanligt nu igen efter att ha haft lite för mycket energi nu någon vecka.

Idag fick man i stort sett tvinga honom att trava och så travar han sådär supersakta som bara han kan samtidigt som han bus-skakar på huvudet, hehe. Jag har ju inga ridmuskler kvar heller så orkar inte riktigt driva fram honom utan åker mest häst på honom. Han tar ju då såklart tillfället i akt att vara lite latmask, samtidigt som han är lite busig och låtsas vara rädd för allting, vatten och plastväggen vi har i ridhuset är klassikerna att bli rädd för. Idag en bajshög i ridhuset också. Världens töntigaste 15åring. Men världens bästa – känner mig trygg på honom även om han är en tönt, min lilla Brilifjant.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *