Bästa starten på veckan!

Bästa starten på veckan!

Godmorgon!

Jag är lite av en måndagsnörd! Sedan jag slutade skolan har jag alltid älskat måndagar. För mig är det som ett kvitto på att jag är nöjd med mitt liv – känns inte måndag morgon jobbig så är vardagen kul helt enkelt. Och det är så viktigt för mig att trivas i min vardag, livet är verkligen för kort för att inte trivas. Vi får en kort tid här på jorden och jag vill verkligen utnyttja den så mycket och så bra jag bara kan. Med en positiv inställning till sitt vardagliga liv kommer man långt tycker jag!

Imorse innan jag tog Alex till dagis hade vi en lekstund på hans rum. Jag går gärna upp 20minuter tidigare än jag måste när jag har båda barnen på morgonen, mest för att slippa stressa och tjata men också för att få lite lektid. Eli var så nöjd med sin låda med leksaker och Alex och jag målade lite och körde lite med hans bilar. Nu är iallafall Alex på dagis och Eli sover. Jag funderar på att göra henne sällskap faktiskt, hon sov väldigt dåligt inatt så det blev ett par vakna timmar för mig. Eller ja, eftersom jag hostar en massa så vaknar hon av det och har svårt att somna om, så det var ju mitt fel egentligen…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *