Bra tidsfördriv

Bra tidsfördriv

Att vara ensam med två små barn är ett mycket bra sätt att få tiden att gå snabbt. Herregud, dagarna bara flyger förbi och jag har ingen tid till att sitta ner alls – särskilt inte nu på helgerna. Alex vill leka och ha uppmärksamhet (såklart!) och Eli vill ju ha sin vardagliga dos också. Idag har Alex och jag spenderat förmiddagen till att rita. Han har gett mig omöjliga uppgifter som “måla mig när jag äter bönor” och “måla killen som matar fiskarna med bröd” osv. Mina skills med en penna i handen är mycket begränsade också så jag har haft en tuff förmiddag.

Jag har en riktig förkylning i kroppen också. Näsan är ok men halsen är öm, jag hostar och är sådär seg, frossig och öm i hela kroppen. Lever på Coldrex (något te-liknande med febernedsättande i). Nu ska jag och barnen åka till stallet och ikväll ska jag visa Dina (vår praktikant) runt på gymmet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *