Gårdagens outfit

Gårdagens outfit

En typisk Amanda-outfit. Bekvämt men acceptabelt, hehe.

 

Godmorgon!

Igår var sista dagen Ivo var hemma, imorse åkte han och lämnade Alex på dagis, nu är han på ett möte inne i stan och sedan styr han bilen med första stopp Serbien och sedan Ungern. På lördag flyger han till Spanien! Igår hann jag äta lunch och middag med Ivo samt spendera några timmar ihop på kvällen. Nu blir det en tom månad här hemma. Tråkigt när Ivo är iväg men ändå nyttigt att få vara lite för sig själv ibland tror jag.

Idag ska jag mest organisera lite hemma samt åka en sväng till stallet. Måste förbi affären och köpa lite mjölk och sånt också. Men det blir faktiskt inte så mycket mer spännande idag, en slappdag helt enkelt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *