En tidig morgon

En tidig morgon

Godmorgon!

Imorse var ju inte Ivo hemma (han kommer hem i eftermiddag efter ett par dagar i Tyskland) och då är det jag som får ta Alex till dagis. Så då blir morgonrutinerna ganska många och tidiga. Tack gode gud så sov båda barnen otroligt bra inatt och jag vaknade bara till en gång när Eli tappat sin tutte – annars sov jag som en stock genom hela natten, så välbehövligt!

Vi var iallafall vakna vid 06.30, gosade lite innan Eli fick frukost, ny blöja och kläder. Sedan gjorde Alex sina morgonrutiner och fick på sig dagiskläder. Jag själv tog bara på mig en mössa och ett par jeans, gömde håret under mössan och gömde pyjamasen under jackan, hehe.

Nu sover Eli lite till innan vi ska vara på gymmet vid 11.00. Ska hinna städa lite och försöka hinna rida också idag. Har gjort ett nytt städschema till mig själv där jag göra någon eller några saker varje dag (sånt jag inte gör i den där vanliga städrutinen). Så idag ska jag städa bakom och under soffan dit det gärna kommer grus och damm väldigt fort. Igår skulle jag egentligen organiserat min garderob men gjorde inte det så får hoppas att jag hinner med det idag också!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *