Ny tröja – Tally Weijl

Ny tröja – Tally Weijl

Häromdagen var Ivo och jag i köpcentret en sväng då han hade ett presentkort hos Camel Active att handla för. Alltid när Ivo och jag ska shoppa så handlar han massor och jag ingenting. Det gör mig inte så mycket då jag alltid har möjlighet till att gå på stan medan han nästan aldrig tar sig den tiden. Det betyder att han inte köper kläder så ofta så jag hjälper honom gärna med det när han väl är där. Men denna gång så var han så gullig för efter han handlat färdigt så frågade han om jag kanske också ville ha något då han märkt att jag alltid går ut tomhänt, hehe. Efter lite tjat från hans sida köpte jag mig en tröja som jag gillade, en skjorta med tröja över som sitter ihop. Enkelt och bekvämt men ser ändå lite mer stilrent ut, precis så som jag gillar det. Tröjan kommer från Tally Weijl och kostade ca 150kr.

Hatar min mobilkamera nu btw. Senast nästa vecka får jag tillbaka min riktiga mobil och då blir det bättre bilder igen, håll ut,,,

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *