En natt utan sömn

En natt utan sömn

Godmorgon!

Eli besväras ganska ordentligt just nu. Hon är inne i en inlärningsfas, växtfas och tandfas på samma gång. Allt händer nu och det gör det svårt för henne att sova. Hon ligger och gnäller hela nätterna och jag får vagga, vagga, vagga. vagga. Om jag ska vara ärlig har jag inte sovit många minuter inatt. I två veckors tid nu har nätterna varit jobbiga och det börjar ta ut sin rätt – att det blir värre varje natt är ju inte heller så inspirerande just nu..

Annars då? Igår sprang jag några kilometer på gymmet och på eftermiddagen red jag Briliant. Skönt att vara i sadeln igen och Brille känns precis som vanligt, den värsta piggheten har gått över så han hoppade bara rakt upp och rakt ner en gång under ridpasset igår och det kunde jag hänga med på bra, hehe. Han är en av mina favoriter så jag är glad att få sitta på hans rygg igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *