Äntligen helg!

Äntligen helg!

Godmorgon!

Lördag morgon är här och jag är glad. Alex blir så lycklig när han inser att det är helg och han får leka hemma hela dagen. Det är kul att se hur han uppskattar att spendera tid med mig och Eli. Han älskar verkligen sin syster och de har ett så starkt band redan nu, han förstår henne bättre än vad jag gör.

Eli tar sig en liten powernap just nu och Alex leker flygplan med en vattenflaska. När Eli vaknar så tänkte jag åka till gymmet och springa några kilometer. Eli får sitta i vagnen med mig medan Alex får leka i leklandet som ligger bredvid en stund. Då blir han lycklig och jag blir lite mer tränad – winwin.

I eftermiddag vill jag vara ute en stund med barnen, vi kanske åker förbi stallet när folket och hästarna är hemma efter sin lilla dagstripp för att träna banhoppning. Vi får se helt enkelt.

 

my little helper <3

En video publicerad av Amanda Björk ♡ (@amandabjorkse)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *