Hejdå Ivo…

Hejdå Ivo…

Nu börjar saker och ting ta fart igen i livet och det märkte jag genom lite tidsbrist igen. Det är nu vi startar vår säsong så nu är det mycket som ska fixas med. Idag och imorgon hoppas Ivos hästar. Imorgon, söndag och måndag är Ivo i Tyskland. På onsdag åker hästarna mot Spanien (!) och på torsdag åker Ivo till Ungern för att sedan flyga vidare därifrån till Spanien. Sedan är han borta i nästan en månad.

Tre veckors tävlingar i Mijas står på schemat! 6hästar åker dit och jag är nervös redan nu. Tävlingssäsongerna är alltid lite nerviga för mig och att börja utomhussäsongen såhär tidigt blir spännande. Hästarna har ju fått springa runt i vårt 20×40-ridhus de senaste två månaderna pga vädret… Nu dessa dagar är första gången vi kommer iväg till en annan anläggning för att träna banhoppning. Men som sagt, det är bara början av säsongen nu och hästarna ska inte ha maxat sin form ännu så detta blir nog bara bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *