Eli Fällkniv

Eli Fällkniv

Hej och Godmorgon!

Eli och jag hänger en stund i soffan, jag dricker kaffe och hon är galen. Kastar bollar och skedar runt sig med all sin kraft. Fick nyss en boll i huvudet…… Och så långt hon kan sträcka sig nu denna lilla filur, som en fällkniv viker hon ihop sig och når precis allt hon vill. Men hon vill fortfarande INTE röra på sig, inget intresse av det alls. Queen Elisabeth….

Om en halvtimme ska vi röra oss mot gymmet och sedan snabbt hem och byta om efter för atts edan åka till stallet och rida Brille igen. I eftermiddag tänkte jag hinna städa lite innan jag hämtar Alex. Sen får vi se vad Alex har för önskemål om eftermiddagen, är det inte så kallt kanske vi åker en till sväng till stallet!

Vad är era planer för dagen?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *