Idag har jag ridit!

Idag har jag ridit!

En av våra hästar i stallet har blivit opererad och är nu redo för igångsättning. Jag har tagit på mig den uppgiften och idag var första gången jag red! Eller ja, för er som inte vet så har jag ridit ganska mycket i mitt liv med sedan jag blev gravid med Alex har det bara blivit några sporadiska ridpass då och då. Inte alls så ofta som jag egentligen vill. Nu ska jag iallafall rida Brille lite varje dag, öka successivt och det passar mig väldigt bra då jag är väldigt ur form ridmässigt.

Brille, som inte haft ryttare på ryggen på många månader, tyckte ridpasset var superkul! Bockade lite smått ibland fast vi bara skrittade och travade något varv. Jag såg mitt liv passera förbi många gånger under ridpasset, typ när han bara tittade upp lite mer på något – då trodde jag vi skulle dö… Så töntig är jag men jag vet att när jag känner mig lite mer hemma och van i sadeln så kommer den känslan förändras. Jag älskar att rida och jag vill göra mer av det nu igen!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *