Breakfast in the making

Breakfast in the making

Godmorgon!
Hur mår ni? Jag mår bara bra. Gick och la mig i tid och fick sova som en klubbad säl hela natten så nu är jag faktiskt ganska pigg. Alex följde med Ivo till stallet i morse och Eli har sin Efter-frukost-powernap just nu. Jag var inte alls sugen på frukost i morse så jag mixade bara lite frukt som jag dricker lite då och då. Ibland är jag verkligen inte redo för frukost men måste ändå ha energi så då brukar det bli något väldigt lätt. Min frukost består alltså av puré gjort av en mango, en banan och två kiwi 😉 Eli godkände den innan hon somnade och jag tror hon kan äta lite som lunch idag också!

Jag måste förbi stora leksaksaffären och köpa en födelsedagspresent för i eftermiddag ska vi till ett annat födelsedagskalas några mil bort. Det ska bli kul men det kommer bli en sen kväll för barnen. Men då och då så blir det helt enkelt så. Annars så står det städning på schemat idag….

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *