Jerringpriset till ridsporten

Jerringpriset till ridsporten

Ridsporten är fantastisk. Precis som Peder sa i sitt tacktal så är hästfolk ett speciellt slag – vi vet vad vi vill ha och vi jobbar hårt tills vi får det. Jerringpriset var vad vi ville ha och Jerringpriset var vad vi fick.

Peder är en enormt begåvad, sportslig och jordnära person och han är så väl värd folkets pris. Han är så väl värd att visa Sverige vår sport och vinna alla svenska hjärtan. För jag tror ingen kan representera ridsporten så bra som Peder kan. Och jag är stolt att vara en del av ridsporten tillsammans med så talangfulla personer som Peder.

Grattis Peder till ditt pris – till ridsportens pris! Tack för ditt otroliga fokus och dina otroliga prestationer. Tack för att du hjälper oss att visa hur stor ridsporten faktiskt är i Sverige och hur många som stöttar vår sport när det gäller!

Jag är stolt över att vara en del av detta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *