Gårdagens outfit

Gårdagens outfit

 

Min telefon har dött… Igår när jag skulle titta vad klockan var på morgonen så var skärmen helt svart. Alla knappar osv lyser och fungerar men skärmen förblir svart vad jag än gör. Har tittat igenom varenda Youtube-video för tips också men inget hjälpte. Eftersom S7an inte har utagbart batteri heller kan man inte starta om telefonen på det sättet så jag fick lämna in den på service. Upp till 30 (!!) dagar kunde det ta att få tillbaka den. Hur ska jag klara mig? Har min skruttiga S3a som stand-in nu, men kameran suger och jag kan inte spela Pokemon Go…

Iallafall, här är min outfit från igår. Som sagt, dåligt ljus och skitkamera är inte bästa kombon men två bilder är bättre än inga bilder känner jag. Så vi får dras med det här ett tag.

Tröjan är iallafall från Gina Tricot och jag älskar den. Det är så bra att beställa från Gina Tricot, snygga kläder och ingen som har likadana här i Bulgarien! Kjolen är i mocka och från H&M, köpte den på rean för 100kr. Till detta hade jag lårstövlar i mocka. Snyggt och bekvämt tycker jag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *