Jag kan inte lyssna på musik

Jag kan inte lyssna på musik

Igår på förmiddagen när jag var hemma och pysslade lite så hade jag på MTV för att ha lite ljud i bakgrunden. James Arthurs nya låt “Say you won’t let go” spelades och jag var tvungen att pausa det jag gjorde för att lyssna. Älskar James men lyssnar inte så mycket på musik nu för tiden så har inte hört hans nya låtar. Men alltså…. Nu förstår jag än en gång varför jag håller mig borta från både musik, serier på TVn och filmer. Jag är för jäkla känslig alltså. Lyssnade på låten samtidigt som jag tittade på musikvideon. Och jag grät, och grät och grät. Och kunde inte sluta. Kunde inte sluta på väldigt, väldigt länge efter.

Jag klarar inte av känslomässiga saker, jobbigt nog med det som händer i mitt liv så har inte energin att ta in “andra känslor”, typ musik. Därför håller jag mig borta från det. Vet inte om detta är vanligt eller ej, men så fungerar jag iallafall. Tacka vet jag The Big Bang Theory och barnsånger på CD 😉

Här är den otroligt bra sången, för bra, det är den verkligen <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *