Förvaring av alla priser

Förvaring av alla priser

(Detta är ett samarbete med Skyltx)

Ivo har ju vunnit en hel del priser och pokaler genom sina år som ryttare och nu börjar det bli ganska fullt på hyllorna där vi nu har allt samlat. Vi sparar inte på allt utan de mest “minnesvärda” och viktigaste pokalerna får sig en hedersplats inne på kontoret. Men som sagt, även de pokaler vi värdesätter mest börjar bli många till antal. Jag skulle vilja köpa ett eller två glasskåp, eller glasmontrar (helst såna som snurrar sakta runt, runt) och jag såg fina hos Skyltx. Det finns ju många företag som säljer sådana och jag tycker det är kul att klicka runt för att hitta inspiration.

Men ett högt, smalt skåp som snurrar och inte tar för mycket plats skulle jag verkligen vilja ha.

Https://www.skyltx.se/ säljer blandannat glasmontrar men även ställ till all sorts reklam.

monter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *