Back to real life

Back to real life

Hej!
Åh, det är inte lätt att vara halvhängig och ha två barn, hehe.
Men idag, idag var dagen jag längtat efter, idag är vi tillbaka i vardagsrutinerna igen!

Alex är på dagis och det är så skönt. Alltså, jag trodde aldrig jag skulle säga det men jag har längtat till dagis igen. Inte för att jag inte vill vara med mitt barn – men för att jag måste göra andra saker. Det tar sån tid allting när man har två barn att organisera. Det kan ta två timmar för mig att komma till mataffären liksom. Först sover Eli, sen vaknar hon och vill ha mat, och när hon är redo är Alex hungrig, sen blir Eli hungrig och ja, ni förstår konceptet. Därför är det så skönt att kunna göra alla måsten med bara ett barn i hälarna. Då kan jag, när Alex är hemma, fokusera mer på honom och vad han vill göra, typ leka och köra bilar på mattan!

Idag har jag hunnit vara på gymmet men gjorde ingenting vettigt. Är fortfarande väldigt förkyld men ville bara dit för att röra lite på mig iallafall. Blir samma sak imorgon. Nu ska jag snart hämta Alex på dagis, sedan handla mat, laga mat, äta middag med Isabelle och sedan ska jag till tandläkaren ikväll. Min tand ska bli hel och fin igen och jag är så nervös så jag kan dö. Är så jäkla tandläkarrädd. Men går jag dit ikväll behöver jag förhoppningsvis inte gå dit mer igen på ett tag.

wp-image-746029159jpg.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *