Om en halvtimme…

Om en halvtimme…

Hej!

Det blev inte så mycket bloggande i helgen. Det är intensivt på tävling – speciellt med två barn!

Nu sitter vi i bilen påväg hem. Vi åkte lite efter 21.00 igårkväll, stannade och åt på vägen och nu har vi ca 30min hem.Så skönt. Jag körde hela vägen tills nu och hoppade precis bak i baksätet då barnen vaknade och Eli ville ha frukost. Annars har båda sovit hela vägen, helt fruktansvärt duktiga. Jag är så imponerad av mina barn.

Denna dag kommer nog bli rätt seg. Ingen sömn och många timmar tills läggdags igen. Ivo ska på tränarkurs så han är borta tills nästa helg. Han kör bara hem oss nu och sedan vänder han för att åka 10mil bort och anmäla närvaro om ungefär två timmar. Stackarn.Haha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *