Gina Tricot!

Gina Tricot!

Jag kan tänka mig att många av er tycker det är trist att köpa kläder från Gina Tricot för att “alla andra har likadana kläder” då. Och det kan jag förstå. Men för mig är Gina Tricot himmelriket! Snygga kläder, bra priser och inte en enda person här med likadana kläder, hehe.

Jag köper mest kläder från H&M här, för det är nästan ingen annan som gör det. H&M räknas som “ganska dyrt” och folk köper hellre kläder i de lokala butikerna där det är billigare. jag känner mig dock lite mer som hemma om jag bär “svenska kläder”. Så det blev en beställning från Gona Tricot häromdagen och idag fick jag mitt paket. Supersmidigt och innan beräknad ankomst. Jag är så nöjd.

Köpte lite vardagströjor/finare vardag som är lite mer höstiga. Får nog inse att sommaren är över och lägga undan mina sommarkläder nu, tyvärr..

En svart, baraxlad tröja med choker. Snygg tycker jag och passar både vardag och lite mer uppklädda tillfällen. Denna kommer jag använda ofta känner jag på mig.

 

Så snygg, vinröd tröja! Älskar öppningen! Köpte en sån klänning på H&M häromdagen som jag tänkte visa er också.

 

Nya basfavoriten. Älskar grått, älskar ribbat och älskar hög krage. Im in love!

 

Och ett fint ribbat linne med snörning. Ett sånt himla bra plagg att ha i garderoben. Vanligt men ändå lite mer än bara ett vanligt linne.

Jag älskar basplagg och klär mig ganska basic mestadels. Då är det extra roligt att klä upp sig vid speciella tillfällen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *