Dessa karuselldörrar

Dessa karuselldörrar

(Inlägget är i samarbete med Boon Edam)

Något som finns i stort sett överallt här är karuselldörrar, och alltså inte några funktionella karuselldörrar utan såna där små som bara får plats med en person i varje “fack”. Att ta med sig en barnvagn i dessa är helt omöjligt, en Maxicosi är på gränsen och en Maxicosi + Alex går inte. Hur har man tänkt där liksom? Ingen med små barn får komma in här. Är så till banken, till många affärer och till och med in på vissa sjukhus. Inte så genomtänkt kanske.

Boon Edam tillverkar karuselldörrar som passar i vardagen iallafall. Karuselldörrar från Boon Edam hade varit mer än välkommet här, stora och luftiga med plats för mer än en person. För ärligt, karuselldörrar är himla smidigt – men väldigt osmidigt om dom inte är anpassade för fler än en person.

karuselldorr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *