Ett gympass och en ridtur

Ett gympass och en ridtur

 

09.00 imorse stod jag på löpbandet på gymmet efter en hektisk morgon. Barnen har vaknat 06.00 varenda dag nu i en vecka så jag antog att det skulle hända idag med och ställde inget alarm. 07.50 vaknar jag i panik då det tar en stund att rodda runt två små barn på morgonen. Som tur var skulle Alex stanna hemma med gammelfarmor så jag lämnade honom mitt i frukosten.

Gymmet gick bra men var väldigt tungt idag, Leg Day är tufft men roligast tycker jag. Sedan hoppade jag direkt in i bilen mot stallet för att 10.30 sitta på Amazing. Vi travade ut i skogen i uppförsbackarna runt stallet. Så jobbigt men så kul tyckte hästarna. Amazing var lite småtittig på saker runt om, typ människor som stod i en buske, lastbilar med stora flak sten och ett föl som följde efter oss en stund. Annars är han ju hur snäll som helst och jag känner mig trygg på honom. Skönt att starta upp ridningen på ett sådant sätt.

Nu har jag hunnit komma hem, ätit tacosallad och ska dricka en kopp kaffe innan vi startar igång eftermiddagen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *