En tidig morgon

En tidig morgon

Godmorgon!

Jag sitter halvt död i soffan och väntar på att solen ska gå upp. Har redan väntat två timmar då Alex tyckte det var dags att vakna strax efter 5. Det tyckte egentligen inte jag. Och absolut inte Eli som fortfarande sover så gott. Nu börjar det nääääästan bli just ute, en timme till kanske så ska kanske solen ha hunnit gå upp ordentligt.

Igår kväll när barnen hade somnat åte jag och Ivo till shoppingcentret ett stund. Ivo köpte en väst och jag köpte lite saker jag tänkte visa upp senare eller imorgon. Tänkte faktiskt åka dit idag också och köpa ett par stövlar jag såg igår som jag verkligen gillade. Sedan behöver jag verkligen köpa några nya par jeans och lite stickade tröjor, några strumpyxor och over knee-strumpor. Lite underkläder också och sedan ska jag nog överleva den här hösten och vintern också!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *