En dag utan planer

En dag utan planer

Godmorgon!

Idag är det tisdag och jag har inte en endaste liten plan för dagen. Vet verkligen inte vad vi ska hitta på. Jag hade hoppats på att det skulle vara fint väder så vi kunde vara ute och leka hela dagen men regnet hänger i luften och då är det inte så kul att vara ute när man fortfarande är lite halvförkyld. Alex får nog vara hemma iallafall tills torsdag. Han kanske kan gå till dagis på fredag om han är ok för att få en liten “mjukstart” igen.

Dagarna blir ju ganska innehållsrika med två barn hemma ändå. Det är ju alltid någon av dem som vill ha min uppmärksamhet och man får inte så mycket tid över till sig själv eller till saker man skulle behöva göra (typ bloggen, städa, fixa videos, svara på mejl osv osv). Men är man småbarnsförälder så är man, då prioriterar man sina barn först – såklart. Jobb och damm kan alltid vänta lite!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *