Winner winner chicken dinner!

Winner winner chicken dinner!

 

Hej!

Det blev en bra dag på tävlingen igår också! Coraline var tvåa i 125cms-klassen. Amazing vann Grand Prixen och Abarth var tvåa! Evan blev lite stressad så hon utgick efter ett par hinder. Då det endast var 8 starter i Grand Prixen och Ivo var tre av dessa och Evan startade sist fick hon en lite sämre uppvärmning och det passar inte riktigt hennes temperament just nu. Hon tyckte det var lite jobbigt och stressigt och då är det bättre att låta det vara för dagen. Hon får nya chanser och vi vet ju att hon kan hoppa dessa höjder – hon van ju i lördags. Igår blev hon bara väldigt tajt och hoppade inte så väl som hon kan.

Ivo var även bästa och näst bästa ryttaren totalt och vann bonusen vilket var lite kul. Detta var sista tävlingen för detta år i Bulgarien. Nu är det tävling i Grekland härnäst innan vi knyter ihop utomhussäsongen också sedan har vi en inomhustävling i mitten av november i Österrike. Sedan är det här året i princip slut. Tiden går fort när man har roligt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *