Äntligen!

Äntligen!

Jag har ju skrivit här ett par gånger att jag gärna skulle vilja bli helt vegetarian och på längre sikt även vegan. Det jag har tyckt varit svårt är att det inte finns så många “veganska produkter”. Alltså, grönsakerna och frukterna här är ju fantastiska, miljoner gånger godare än i Sverige men man vill ju kunna laga mer mat än bara grönsaker. Jag har liksom saknat substitut för mejeriprodukter och kött.

Men det kommer mer och mer saker nu och idag i Hälsoshopen hittade jag vegansk ost! köpte direkt och tänkte testa så fort jag lagar mat som ska innehålla ost. Så spännande! Jag vet att denna finns i Sverige och har läst mycket om den så jag hoppas den lever upp till mina förväntningar.

Nu finns det substitut här för många mejeriprodukter (saknar verkligen för mjukost och creme fraishe dock) men det finns inga alternativ till kött riktigt förutom tofu. Och som sagt, ibland vill man kunna äta något “köttigt” och inte bara grönsaker och bönor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *