100 inlägg!

100 inlägg!

Herregud!
Jag har redan skrivit hundra inlägg på denna bloggen. Känns som jag startade den igår samtidigt som det känns som jag har haft den för alltid. En blogg är lite av mig. Jag lever mycket i bloggvärlden och det är mitt sätt att leva ett väldigt socialt liv. Här i Bulgarien är det inte alltid lätt att vara social. Jag känner “inte så många” och jag har två barn och många hästar som tar upp min tid. Bloggen är mitt sätt att “umgås” när jag orkar och har tid. Jag behöver aldrig stämma träff med bloggen, aldrig vara upptagen en speciell tid. Jag behöver inte vara här varje dag om jag inte vill och jag behöver inte be om ursäkt för utebliven kontakt om jag inte vill. Men jag vet att när jag sätter mig här och skriver så sitter det människor på andra sidan och läser. Läser alla mina ord och tankar och det gör att jag känner mig alldeles lagom social.

Jag är inte supersocial som person utan gillar att vara ensam. Gillar att uttrycka mig utan att 100tals lyssnar. men flera tusen får gärna läsa. Då känner jag mig trygg. Jag känner mig trygg i bloggen. Jag är här för att stanna.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *