Det är lätt som en plätt!

Det är lätt som en plätt!

 

Godmorgon!

Onsdag idag och denna onsdag bjuder på både gym, bulgariska-lektion och middagsgäst!

Nu har det ju också gått en månad sedan jag bestämde mig för att inte laga någon mat som innehåller kött hemma. Det har gått väldigt bra och jag saknar faktiskt inte kött i mina maträtter. Än så länge är jag ju inte helt vegetarian utan blir jag bjuden på mat/äter i stallet/äter på restaurang händer det ibland att jag äter eller beställer kött. Denna månad har det kanske blivit ett tiotal gånger men det ‘är ju inte så himla mycket om man tänker på hur många mål mat man äter på en månad.

Så kött – det klarar jag mig helt utan. Jag älskar ju spenat, bönor, linser, ärtor och alla sådana saker så jag får i mig mycket protein ändå. Kompletterar också med lite tillskott för att vara på säkra sidan. Sedan jag slutade med att laga kött har jag även börjat uppskatta frukt och grönsaker mer. Speciellt grönsaker! När de får större fokus i maten lägger man mer märke till hur gott det faktiskt är! Heja grön mat!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *