I’m jumping with Evan!!

I’m jumping with Evan!!

Godmorgon!

Alex är lämnad på dagis, jag sitter och äter frukost och vid 10.00 hare jag PT-tid på gymmet igen. Om jag är motiverad att gå dit? NEJ. Men nu är det dags att få in träning som en rutin igen. Latmask-Amanda ska bort!

Alex har de senaste dagarna varit så himla exalterad att åka till stallet. Han kan nästan alla hästars namn nu och det enda han pratar om är att rida. Rida Evan, rida Hermione, rida Firecracker, rida Abarth, rida Dendence….. Ja, ni förstår. Så igår fick Alex rida. På Evan. Tillsammans med pappa. Och de gick över en bom = Alex tyckte att han hoppade. Och sedan dess har han pratat nonstop om hur han red och hoppade med Evan, hur han höll i tyglarna och hur han svängde. Hela eftermiddagen igår, hela kvällen igår och hela morgonen idag.

Jag kommer aldrig pusha mina barn till att rida om de inte vill men jag kommer uppmuntra om de själva visar intresse. Nu visar ju Alex ett stort intresse för hästarna så då kommer jag låta honom vara mer involverad i stallet. Jag tänkte börja låta honom borsta mer, sopa, putsa och så vidare och även rida lite. Visar han fortfarande intresse om några månader/något år kan nog en egen ponny komma på tal. Men det får tiden utvisa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *