Tivoli igår

Tivoli igår

Som jag skrev för några dagar sedan så är det ju tivoli i stan just nu. Igårkväll gick jag och Isabelle dit för att åka de lite läskigare karusellerna. Men alltså, vilken mes jag har blivit! När jag var yngre och åkte till Liseberg åkte jag ALLT. Uppskjutet, fritt fall, Atmosfear, Kanonen, Balder – you name it.

Igår började vi med “Bläckfisken”, den där som har olika armar som snurrar runt samtidigt som den åker fram och tillbaka lite överallt. Lagom läskig. Sedan lurade Isabelle upp mig i ett sånt där gungande skepp som gick JÄTTEHÖGT, alltså, det var inte många meter kvar tills man hängde upp och ner när den nådde sin högsta punkt. Självklart satt vi i en ände och man lyfte från sitt säte och hängde “löst” varje gång man var högst upp. Jag är så töntig och hade nära döden-upplevelser varje gång vi var högst upp samtidigt som det faktiskt är en väldigt häftig och rolig känsla. Tror inte jag andades under de tre minutrarna vi åkte för jag var helt likblek när vi hoppade av, haha.

Sedan räckte det med karuseller för mig, Hej Kärring! Men men, det var bättre än ingenting och nu vet jag att jag är alldeles för gammal för sånt där. Jag håller mig till de karusellerna Alex åker i fortsättningen. Ska ärligt säga att jag fortfarande är lite snurrig från igår. Men det var kul egentligen, och nu när jag tänker tillbaka på det så är det ju kul – även om jag nog inte skulle göra det igen idag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *