Gymmet, check!

Gymmet, check!

Alltså, åh, ibland kan jag nog klassas som världens sämsta bloggare. Glömde bort att skriva igår kväll och hade inte ens den minsta lilla tanke på bloggen på hela förmiddagen. Fy på mig.

Ivo och jag har iallafall startat en ny rutin idag, alarm klockan 06.30. Upp och dricka en kaffe tillsammans och planera dagen lite innan det är dags att väcka barnen runt 07.00. Så himla skönt att bara få vakna i lugn och ro och hinna prata igenom planer och önskemål. Detta ska vi hålla!

Vid 8-tiden lämnade jag Alex på dagis och begav mig till gymmet för ett PT-pass. Jag är SÅ SVAG i mage och rygg och klarar inte en enda övning som innehåller abs just nu. Axlar, armar och ben är jag dock ganska stark i fortfarande. Men alltså, nu ska jag träna ordentligt och ta hand om min kropp. Kroppen ställer ju upp för mig varje dag så jag ska ge den lite omsorg!

Nu sitter jag hemma och äter ett mellanmål (älskar tomater, mozzarella, pesto och massa balsamico <3) och om lite mindre än en timme ska jag hämta Alex på dagis. Vi åker direkt till stallet efter det och tillbringar lite tid där tänkte jag. Ikväll är det föräldramöte på dagis också men det skickar jag nog Ivo på – jag förstår inte så mycket vad dom säger ändå.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *