Tivoli i stan

Tivoli i stan

 

Det är tivoli i stan hela denna vecka då Stara Zagora (staden vi bor i) har något firande av staden. Massor av karuseller – både för stora och små, hoppborgar, tävlingsstånd och massor av mat och snacks. Vi var nere nu någon timme i eftermiddags och det lär bli så att vi svänger förbi ett par gånger till innan veckan är slut. Isabelle och jag tänkte ta en kväll där utan barn också så vi kan åka de lite mer vilda karusellerna.

Förr i tiden var jag en riktig våghals och åkte precis allt (förutom typ tornados som snurrar alldeles för fort) men på senaste tiden har jag nog blivit lite mesigare. Dags att utmana mig själv lite och åka lite läskiga karuseller!

2 thoughts on “Tivoli i stan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *