En dag på stan

En dag på stan


Dagen idag började väldigt lugnt och skönt med en förmiddag hemma. En lugn frukost, pyssel i hemmet och bus med barnen. Sedan iväg till Alex nya dagis för att lämna lite papper. Imorgon ska jag hämta sista dokumenten hos doktorn och på onsdag får han börja – han är så spänd och tycker det ska bli jätteroligt.

Vidare in på stan med Isabelle där vi hade en gnällig och trött Alex och en sovande Eli. Vi åt varm majs med smör och salt, fikade och lekte på lekplatsen innan vi mötte upp många fler för middag.

Hann också med att handla efter restaurangen och nu har jag landat hemma i soffan med en enliters hink med glass. Den lär ta slut om jag känner mig själv rätt men ibland får man unna sig. Snart blir det dock sängen och förhoppningsvis en hel natts sömn!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *